Trelleborg

Golv som tål att maskiner surrar på i treskift. Välkomnande ytor på mötesplatser, med helt unika utseenden som håller i åratal. Trelleborg skapar golv som presterar i både offentlig miljö och industri. Självklart är produkterna anpassade efter krav på hållbarhet, design och säkerhet.

 

Från den här tillverkaren hittar du golv i mängder av tjocklekar, mönster och nyanser. Olika sorters utrymmen har tillgodosetts för att du ska kunna få till precis det du tänkt dig. Trelleborg levererar gummigolv som är konkurrenskraftiga, i och med att de är lätta att lägga, billiga att underhålla och håller länge. 

 

Smidig läggning och hållbar användning

Att limma vanliga gummigolv med vattenbaserade akryllim är en utmaning, eftersom det inte fäster bra. Men med Trelleborgs baksida av filt kan de (beroende på undergolvet) fästas med vanligt golvlim och ge ett fint slutresultat. 

 

Trelleborgs golv är mycket tåliga mot fläckar, klackmärken och cigarrettglöd. De har dessutom hög stegsäkerhet. Det är tack vare att Trelleborgs är mer slitstarka, kräver mindre ytbehandling på lång sikt och går snabbt att städa. 

 

Att möta miljökrav

Trelleborg arbetar på ett systematiskt sätt med att möta nya miljökrav. Målet är att inte rucka på människors välbefinnande idag men samtidigt inte äventyra framtiden för nästa generation. Några exempel på hur de arbetar med miljön är:

 

  • Golvprodukter deklarerade enligt ISO 14021
  • Golv som är fria från halogen, HA-oljor, tungmetaller och ftalater
  • Framförallt naturliga fyllmedel i golven (exempelvis krita och kaolin)

 

Låter det här som något för ditt nästa projekt? Kika på olika nyanser och kollektioner för att hitta rätt i det stora sortimentet från Trelleborg! Har du en fråga eller fundering kring golven är du välkommen att höra av dig till oss.